SEGUR CLASSIC

Els Especialistes d'Assegurances
per a Cotxes Clàssics

Protegeix el teu cotxe clàssic o la teva moto clàssica amb una assegurança feta especialment per a clàssics i històrics. Les millors cobertures amb un preu adaptat a les teves necessitats.

¿Com t'ajudem a Segur Classic?
professionals asseguradors de cotxes clàssics

Cobertures

Consulta totes les cobertures que pots
contractar per al teu vehicle clàssic.

Assistència 24h.

Si has tingut un accident o necessites
assistència aquest és el lloc.

Contractar

Troba l'assegurança que necessites i
descobreix noves ofertes.

¿Encara no ets de SegurClassic?
¡uneix-te a la millor Assegurança per a Clàssics!

Consulta la teva tarifa, les cobertures i solicita l'assegurança per a
clàssics amb tant sols 4 passos i en menys de 5 minuts.

Notícies del Club de SegurClassic

Cómo Identificar un Mustang GT Auténtico
15/06/2024

Cómo Identificar un Mustang GT Auténtico

El Arte del Diseño Automotriz
15/06/2024

El Arte del Diseño Automotriz

Los Tesoros Olvidados de los Muscle Cars Clásicos
15/06/2024

Los Tesoros Olvidados de los Muscle Cars Clásicos

VEURE NOTÍCIES

Els professionals asseguradors
d'automòbils amb més de 20 anys

¿Per què escollir Segur Classic?

Vidres i Assistència incloses

Dep. de sinistres propi

Avantatges
exclusius

El millor
preu

Som tan apassionats dels clàssics com tu ho ets. Treballem protegint les joies del nostre parc automobilístic des de fa més de 10 anys, amb el qual hem adquirit un profund coneixement dels vehicles i els seus propietaris, quelcom que ens permet oferir-te la millor cobertura d'assegurança clàssica per a cotxes.

Si vols assegurar el teu vehicle clàssic, a Segur Classic disposem de les millors contractacions d'assegurances. Som l'asseguradora de confiança i ens preocupem per realitzar totes les gestions sobre la teva assegurança per a cotxe o moto clàssica. El nostre compromís és oferir-te l'assistència que necessites cada moment perquè gaudeixis de la conducció de forma segura i sense preocupar-te per res. La cobertura d'assegurança més completa feta a la teva mesura per al teu clàssic.

En aquest sentit, comptem amb un catàleg web de cobertures on hi trobaràs tota la informació relativa als serveis específics que oferim. Disposem de cobertures que van des de la Responsabilitat Civil Obligatòria, a la Defensa Penal i Reclamació de Danys. A més, pots comptar amb la nostra assistència les 24 hores del dia, durant tot l'any. ¿Quins altres avantatges oferim? En cas d'accident el nostre Departament de Sinistres propi gestionarà, tramitarà i reclamarà per tu la Declaració de Sinistres, entre altres qüestions. Per això, com entenem que cada circumstància és única, disposem de cobertures per al teu vehicle úniques.

Volem que gaudeixis de la teva passió al millor preu. És per això que en funció del tipus i edat del vehicle, et proposem una tarifa tancada amb la qual no t'emportaràs cap sorpresa. Calcula el preu de la teva assegurança clàssica de forma ràpida i fàcil!

Com especialistes en clàssics, el nostre treball és que davant de qualsevol situació el teu automòbil no sols disposi d'una assegurança exclusiva, sinó que com a conductor tinguis la garantia que a Segur Classic ens preocupem i ens comprometem per la protecció del teu vehicle clàssic.

El nostre segell d'identitat es construeix a partir dels valors del compromís, de la responsabilitat i del coneixement.

Contracta la teva assegurança clàssica al millor preu i amb les cobertures que realment necessites!

I no sols obtens la millor de les assegurances per a vehicles històrics amb Segur Classic, també estalviaràs temps i diners, gràcies a la nostra especialització podem oferir un producte exclusiu amb una tarifa tancada, amb la que no t'emportaràs sorpreses al preu, i el nostre departament de sinistres propi, gestionarà, tramitarà i reclamarà per tu, vetllant sempre pels teus interessos.

CALCULA EL TEU PREU A SEGUR CLASSIC

100% Online, l'assegurança del teu clàssic en sols uns segons i sense donar cap dada personal